Frissítő/Svéd Masszázs

 
Ennek a frissítő, energetizáló masszázsfajtának hatására az izmok ellazulnak, oldódik a feszültség és enyhül az izomfájdalom, élénkül a sejtek anyagcseréje, gyorsul a bőr regenerációja, növekszik a stressztűrő képesség és az izmok teljesítőképessége, javul a kondíció. Egy teljes testmasszázs általában egy órát vesz igénybe. Ha csak egy fájdalmas testtájat masszíroztat valaki, arra nagyjából 30 percet kell számolni.
 

Gyógymasszázs


Rehabilitáló, orvos utasítására végzett gyógyító jellegű masszázs, hatása rendszerességében rejlik. Lehet fizikoterápiás kezeléssel, valamint gyógytornával társítani. Ez a masszázstechnika élénkíti a vérkeringést és a sejtek anyagcseréjét, erősíti az immunrendszert, enyhíti az izomfáradtságot, lazítja az izmokat, növeli a teljesítőképességet és a koncentráló képességet, fájdalomcsillapító hatású. A kezelés általában 45-60 perc között mozog, de lehet ennél több vagy kevesebb idő, ez az orvosi kezeléstől, és a páciens panaszaitól is függ.

 

Nyirokmasszázs


A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta lágy, fájdalommentes masszázs fogásokkal, amely segít a pangó nyirokfolyadék elvezetésében a kötőszövetekből, jobb életminőséget eredményez, fokozza az immunrendszer erősségét, méregtelenítő hatású. Hatékonyan csökkenti a nyirokpangás által okozott tüneteket, mint a narancsbőr, ízületi fájdalmak, gyulladások, migrénes fejfájások, stb.
Időtartama problémától függően 85-110 perc.
 

Manager Masszázs (nyak, váll, hát)Ez a masszázs fajta speciálisan a nyak- és hátproblémákkal, fájdalmakkal küszködők részére lett kifejlesztve. Fogásaiban hasonlít a svédmasszázshoz, egy területre, a hátra és/vagy nyakra, vállakra koncentrálva. Különleges terápiás masszázskeverék, mely kifejezetten a feszültség csökkentésére és a relaxáció elősegítésére szolgál.


 

 

Kismama Masszázs

 
A várandósság idején végzett masszázs lehetőséget ad a leendő anyukáknak az ellazulásra, a gyötrő hát- és derékfájdalmak, valamint a stressz megszüntetésére. A kismama masszázs a várandósság teljes ideje alatt javasolt a kismamáknak, hogy javuljon a közérzetük, csökkenjen a hát-és derékfájás és a lehető legteljesebben éljék meg ezt az időszakot.
Azok a kismamák, akik nem sportoltak, vagy jártak terhességük előtt masszázs kezelésekre, csak a 3. hónap beköszönte után vegyék igénybe ezt a kezelést. Javasoljuk, hogy mindig egyeztessenek a masszőrrel, hogy milyen olajat használjon (esetleges allergiás reakciók elkerülése végett), illetve tudassák a kezelés előtt, amennyiben bármilyen változás állt be szervezetükben a várandóság óta (pl:magas vércukorszínt, ödémás láb, stb.).
 

Relaxációs Arc- és Fejmasszázs


Az arc- és fejmasszázs nem csak kényeztetésre szolgál, hanem rengeteg hasznos hatása is van, mint pl. az öregedési tünetek megelőzése és kialakulásának késleltetése, a ráncok kivasalása, a hajas fejbőr hajszálereinek keringés javítása, az arc és a fejbőr vérellátásának frissítése, hogy a bőr fiatal, rugalmas és feszes maradjon, de a kezelés célja lehet a szervezet frissítése, a fáradtság csökkentése, a görcsök megszüntetése és a relaxált állapot elérése is.
Ezen kezelés rendszeres alkalmazásával arcbőrünk megőrzi üdeségét, és éveket fiatalodhat.
 

Tradicionális Thaimasszázs


A Thai Masszázs egyensúlyba hozza a test elemeit. Fokozza a szervezet védekező erejét, alkalmazható alvászavaroknál, ideges állapotokban, feszült állapotok, fájdalma enyhítésére. Serkenti a vér- és nyirokkeringést. A nyirok szállítja el a szövetekből az anyagcsere végtermékeit, amelyek részben túl nagyok, hogy a keringésbe visszatérnek, részben a szöveteben sem tudnak tovább bomlani.
A többi masszázstól eltérően a thai masszázs abban is különbözik hogy úgynevezett száraz masszázs, ruhában történik. Nem használunk sem olajat, sem krémet. Kérünk minden kedves vendéget, hogy hozzon magával kényelmes, lehetőleg pamut váltóruhát (melegítőnadrág, póló).
 

Frissítő Thai Talpmasszázs

A talp és az alsó lábszár kellemes masszázsa, mely a test öngyógyító erőit aktivizálja. A keleti thai masszázs alapvetően eltér az európai masszázstól. Az akupunktúrás pontokat masszírozva egyensúlyt teremt a test egyes részei között, a megrekedt energiákat újra működésbe hozza. A meghatározott pontokra irányuló masszázs elősegíti a teljes relaxációt, mind fizikailag, mind mentálisan kiegyensúlyozottá tesz, és optimizmussal tölti fel a szellemet.
 

Aromaterápiás Olajos Testmasszázs


Ez az olajjal végzett, hosszú, simító mozdulatokból álló masszázs az egész testet ellazítja. Az izmokból és az ízületekből a nyújtó mozdulatok hatására kioldódik minden feszültség és merevség, a szövetek anyagcsere folyamatai és az oxigénellátása javul, mivel a vér- és nyirokkeringés fokozódik, fellazul a feszültség az izomszövetekben és a test a teljes nyugalom állapotába kerül. Az olaj bemasszírozásával értékes tápanyagok jutnak a bőrbe. Az olajos masszázs hatása a kezelés után még több napon át érezhető. Kifejezetten ajánlott stresszes életvitelű, feszült vagy szorongó vendégeknek.
 

Alakformáló Masszázs


Az alakformáló masszázs során intenzívebb fogások alkalmazásával a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk be a paprika krémet vagy olajat, mely rendszeres alkalmazásával segíti a kötőszövetekben lerakodott zsír oldását. Ez a kezelés különleges zsírégető, fogyasztó hatású, újraépíti az elfáradt, elöregedett bőrt. Fogyókúra kiegészítésére tökéletes.
 

Csokoládé Masszázs

 
A csokoládé masszázs karcsúsító, hidratáló és öregedés gátló hatással bír, mindezek mellett fokozódik az endorfintermelés, mely boldogság érzéssel tölti el az embert. Ha egyszer kipróbálja, többet nem tud leszokni róla. A bőrt ápolja, táplálja, megszépíti, védi, visszaadja bársonyosságát és rugalmasságát, ezért érdemes kihasználni jótékony hatásait. Finom illata pedig segíti az ellazulást, jókedvre deríti az embert, és azonnali jó közérzetet okoz, energiával tölt fel.
 

Relaxációs Mézes Olajos Masszázs
Ha a szépségről van szó nem maradhat el ez a frissítő, kényeztető kezelés, mely rendkívül gazdag tápanyagforrása révén megfiatalítja, bársonyossá, simáva  és egészségesebbé teszi a bőrt. Erősíti az immunrendszert és méregtelenítő hatása révén bontja a zsírsejteket.


 

Masszázsterápia Mézzel

 
Ezen kezelés során a páciens bőrére –  általában a hátra – tiszta mézet folyatnak, és szétkenik rajta. A masszőr a méz ragacsosságát kihasználva felemeli a bőrt, ami vákuumot hoz létre és vérbőséget okoz, segíti a letapadt izmok fellazítását és a salakanyagok távozását a szervezetből. A kezelés során a méz vitamin-, enzim- és ásványianyag-tartalma bejut a bőrbe, ami nemcsak táplálja azt, de gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású is. A masszázs ideje kb. 30 perc, jótékony hatása akár két hétig is kitart.
 

Cranial Masszázsterápia


A cranial masszázs a test korlátozott területét érinti, mégpedig a hát, nyak, vállöv, és a hajas fejbőt. Ez a kezelés elsősorban streszoldó, lazító, és agyi vérkeringést serkentő masszázs.
A kezdéskor a vendég hason fekszik, a karok a pad két oldalán a test mellett lógnak. A gerinc mentén dolgozunk, föl a nyakszirten a hajas fejbőrig. Kilazítjuk a csuklyás izom és a vállöv környékét, majd a vendég hanyat fordul, és a fejet elfordítva az egyik majd másik oldalon is a nyakizmok kilazítását és a nyak kimozgatását végezzük. Végül a hajas fejbőrön egy vérbőséget fokozó fejmasszázst végzünk. A kezelés egy bázikus, allergén mentes masszázs olajjal történik, ideje 25 – 30 perc.
 

Craniosacralis Masszázsterápia


Ez a terápia visszaállítja a szervezet egyensúlyát, javítja a vér és nyirokkeringést, ezzel a szív munkáját is könnyíti. Tökéletes kiegészítő terápiája lehet egy betegség / sérülés utáni rehabilitációnak.
A kezelés ruhán keresztül történik, hanyatt fekvő pozícióban kezdve, majd hasra, és oldalt fekvés következik. Időtartama kb. 60 perc. A kezelés simító, nyomó, enyhe csavaró mozdulatokkal történik, a teljes testen a talpaktól a fejig, a páciens ellazulva pihenhet közben. Ízületi problémák esetén ajánlott a kezelést többször megismételni.
 

Lávaköves Masszázs


Ez a kezelés fokozza a vérkeringést, méregtelenít, stimulálja a test energiaháztartását, ellazítja az izomzatot, rend kívül jót tesz a bőrnek, a merev ízületek, és az izmok visszanyerik a rugalmasságukat, mialatt a lélek meditatív állapotba kerül, és csodálatos változáson megy át.
Az amerikai indiánok, indiaiak és a magyar sámánok is alkalmazták a gyógyításhoz. A lávaköveket felmelegítjük, felhelyezzük a test meridián pontjaira, illetve végigsimítjuk velük az egész testet. A végeredmény a fizikai, lelki megújulás és kiegyensúlyozottság.
 

Ayurvédikus Masszázs


Ez egyben egyfajta fiatalító élénkítő szépségmasszázs is. Amellett hogy ellazítja, gyógyítja az elmét és a testet, ránctalanít, feszesíti a bőrt, javítja a vérkeringést, oldja az izomfeszültségeket, enyhíti az ízületi problémákat, serkenti az emésztőrendszer működését, segíti a szervezet méregtelenítését. Célja hogy egyensúlyba hozza a test energiáit.
 

Páros Masszázs


Járt már a Spamasszázs Központban és megosztaná ezt az élményt valakivel? Közeledik egy születésnap, egy fontos évforduló vagy egy jeles esemény? Vagy egyszerűen csak szeretne eltölteni pár különleges órát kedvesével? Bárhogy is legyen, mi szeretettel várjuk párosan érkező Vendégeinket is.
A páros masszázs során két masszőr foglalkozik két Vendéggel (barát-barátnő, férj-feleség, anya-lánya, barátnő-barátnő, stb.) igény szerint egy légtérben, vagy külön kezelőhelyiségekben, így értékes időt tölthetnek el szeretteikkel együtt.
 

Bőrfiatalító Arckezelés


A testkezelések közül ez a kezelésfajta a dekoltázsra, az arcra ill. fejbőrre fókuszál. Egy lemosással kezdődik, majd jön a mélyhámlasztó bőrradírozás, amit egy élénkítő tonik, ápoló szérum és a hidratálás követ, mely friss és ragyogó bőrt garantál. Mindezt egy nyugtató, pihentető arc- és fejbőrmasszázs zár le.
 

Intenzív Testradír


Tengeri só, gyógynövények és tápláló olajok keverékét használó bőrradírozó kezelés, mely puhítja és lágyan megtisztítja a bőrt az elhalt hámsejtektől, miután a bőr selymessé és ragyogóvá válik. Segít a test méregtelenítésében, ezáltal a narancsbőr leküzdésében is, és általános jó közérzetet biztosít. Ez az intenzív kezelés segít még, hogy a felfrissült bőrfelületbe minél jobban beépüljön a gyógynövény tápláló ereje. A bőr ismét megtelik tápanyagokkal és nedvességgel. A hatás kézzel tapintható!
 

Aromaterápiás Testkarcsúsító Fáslizás

 

Az aromaterápiás fáslizás olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni! Az aromaterápia és a fáslizó módszer kombinációja a legújabb, legtermészetesebb és leghatékonyabb testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsen teste körvonalából, onnan fogyjon le, ahonnan akar, valamint a narancsbőr ill. nyúlási csíkok kezelésére is kiválóan alkalmas. A körfogatcsökkenés mellett méregtelenítés, salaktalanítás történik, így a bőr látványosan kisimul, és feszessé válik.
Fontos megjegyezni, hogy az aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség, és az un. szauna hatás, a méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.
A kezelések eredménye nagyon látványos, szinte azonnali, kilókban és centiméterekben mérhető!
 

Csokoládés Bőrpuhító Testkezelés


A csokoládé jótékony tulajdonságai és a bőrre gyakorolt kedvező hatásai nagyon régóta ismertek már. A csokoládé valóságos tápanyagbomba a bőr számára, amely az Ön bőrének is jót tesz majd. Ez a kezelés csomag tartalmaz egy csokoládés bőrpuhító bőrradírozást, amit követ egy mélymeleg terápiás csokoládés testpakolás, majd egy kellemes csokiolajos masszázzsal zárunk.
 

Ülőfürdő


A napi stressz, ráadásul egy nehéz munkanap után, nincs jobb, mint egy élvezetes ülőfürdő. Kényeztesse magát, itt az ideje! A hidegben különösen jól esik… az ülőfürdő lényege, hogy altestünk köldökig, vesetájékig forró vízbe merül, míg a testünk többi része szárazon marad. A hólyaghurut tünetei, görcsök és alhasi fájdalmak ellen, mensturációs görcsök enyhítésére, aranyérre, gátsebgyógyításra tökéletesen alkalmazható, ill. nagyon hatásos segítség felfázásnál! Ez a kezelés különösen jó sok nőgyógyászati és veseproblémára, segít a gyulladások, fertőzések elmulasztásában, s ami nagyon fontos ezek megelőzésében.

 

CSOMAGAJÁNLATAINK

Ezek a csomagok azoknak szólnak, akik a fenti kezelések hatékonyságának kombinációját szeretnék élvezni kedvezményes áron. A kezelések kimondottan e célra kialakított hangulatos, vizes masszázsra alkalmas helyiségben történnek, teljes testet érintik. A kezelésekhez mindent szolgáltatunk, viszont amennyiben intimitása úgy kívánja, hozzon magával egy minél kisebb bőrfelületet lefedő fürdőruhát. A kezelések alatt friss vízzel és teával kínáljuk Vendégeinket.
 

ALAKFORMÁLÓ CSOMAG

Ezt a kezelés csomagot azoknak ajánljuk, akik hatékonyan, természetes módon és fájdalommentesen szeretnének megszabadulni a felesleges kilóiktól és/vagy narancsbőrtől.
A kezelés első fázisa, hogy megnyitjuk a nyirokkapukat. Erre azért van szükség, hogy a kezelés során a méreganyagok könnyebben távozhassanak a szervezetből. Ezután felvisszük a formálni kívánt testrészre lágy mozdulatokkal a zsírégető anyagot, ami lehet chili vagy zöld bab kávé krém. Majd megtörjük a zsírsejteket egy speciális kefével és utána kezdődik a köpölyözés, amitől a bőr selymessé, bársonyossá, puhává válik. Az utolsó fázisban chili olajjal duplázzuk meg a kezelés hatékonyságát és testtekercseléssel zárunk. Válassza ezt a csomagot és hozza formába alakját és egészségét egyszerre!
A kezelést kúraszerűen ajánljuk, 4-6 alkalom heti legalább egyszer. Emellett nagyon fontos az egészséges életmód, mind étkezésben, mozgásban és a bő folyadék bevitelben is (lehetőleg tiszta víz).
A kezeléscsomag időtartama 110 perc.
 

SZÉPSÉGCSOMAG

Ez a csomagajánlat tartalmaz egy bőrpuhító, feszesítő bőrradírozást; melyet egy sima vizes zuhany követ, majd jön egy nyugtató, lazító aromaterápiás olajos testmasszázs, ahol a kedves Vendég választja ki a számára tetsző illoolajat, mely nemcsak a bőrön keresztül felszívódva fejti ki jótékony hatását, hanem az orron keresztül is.
A kezelés időtartama 110 perc.

 

HAMMAM CSOMAG

A kezelés infraszaunával kezdődik, melyet egy szappanhabos svéd masszázs követ, majd jön a sómasszázs, ami egy előre elkészített, (finom és durva só keverékéből, valamint narancs ill. mandula olaj hozzáadásával előállított) természetes dörzsanyaggal történik. A test leradírozása után egy nagyon kellemes, lazító hatású habos fejmasszázs történik. Ezt a fázist egy bő vizes öblítés követ. A kezeléscsomag végén egy bőrhidratáló és bőrtápláló mézes pakolás, fóliázás, dunsztolás van. A legvégén pedig egy frissítő tiszta vizes zuhany, így a kedves Vendég megfiatalított bőrrel, felfrissülve hagyhatja el a Spamasszázs Közpotot.
A kezelés időtartama 170 perc.
 

PÁROS CSOMAG

Amennyiben szeretnének szerelmükkel együtt egy varázslatos, felejthetetlen, három órányi kényeztetést és kellemes kikapcsolódást átélni, akkor ez Önöknek szól!
A kikapcsolódást és teljes ellazulást hangulatos, lágy zene, gyertyafények, rózsaszirmok és különlegesen finom illatok segítik. A kezelés infraszaunával és habfürdővel (tengeri sós vagy illóolajos) kezdődik. A különleges szeánsz egy csésze tea elfogyasztása után a meghitt páros kezelőnkben folytatódik egy aromaterápiás olajos testmasszázzsal, mely testet-lelket melengetve és harominzálva feltölt, hogy frissen, üdén térhessenek vissza a hétköznapokba.
A kezelés időtartama 170 perc.
 

Infraszauna


Könnyen beilleszthető a napi életritmusba, hiszen már 30 perc alatt kifejti jótékony hatását. Elősegíti a fogyást, és méregtelenít, illetve szépségápoló és gyógyító hatással is bír. A mindennapi stressz ellensúlyozására eredményesen kombinálható masszázzsal vagy egyéb kezelésekkel.


 

LEGÚJABB SZOLGÁLTATÁSOK:

 • jógaterápia
 • mozgás terápia - egyéni edzés
 • vezetett meditáció (egyéni / csoportos)
 • energiakezelés (reiki / prana nadi)
 • tükörterápia
 • hipnoterápia
 • grafológia
 • asztrológia
 • üzleti és életvezetési tanácsadás
 • workshopok, képzések
 • önismeret